Ziraat Fakültesi 2015-2016 Mezuniyet Kutlaması

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  (OMÜ) Ziraat Fakültesi 2014-2015 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.
Törene;  Prof. Dr. Sevilhan MENNAN,  Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Tekin KARA, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törende konuşma yapan Prof. Dr. Sevilhan MENNAN: “İnsanoğlunun yaşaması için tarıma çok ihtiyaç var. Artan nüfusu beslemek için tarımı bilimsel olarak yapmak ve teknolojiyi tarım alanına uygulamak zorundayız. 21. yy’da bir çok hastalığın sebebi yanlış ve sağlıksız beslenme olduğu aşikardır. Dolayısıyla hastalığa yakalanmamanın en iyi önlemlerinden biri sağlıklı beslenmektir ve bunu sizler sağlayacaksınız. Bu güzel kampüste geçirdiğiniz keyifli veya sıkıntılı yıllar artık bitti. Bundan sonraki hayatınız için hepinize kolay gelsin. Allah yardımcınız olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından diploma törenine geçildi. Törende okul sıralamasında ilk üçe giren öğrenciler teşekkür belgelerini ve hediyelerini aldılar. Tören tüm öğrencilerin diplomalarını almalarının ardından keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutlamasıyla sona erdi.