2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Yazar: Ziraat Fakültesi | Tarih: 5 Temmuz 2022

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sonunda 9 lisans bölümünden eğitimlerini başarıyla tamamlayan 200 öğrencimizi mezun ettik.

OMÜ’nün merkez Kurupelit Kampüsü’ndeki Yaşam Merkezi’nde organize edilen mezuniyet töreninde mezunların heyecan ve mutluluğuna; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özcan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray Topcu, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kibar Ak, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ikinci Başkanı Havva Yurdunuseven Bayzat, Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ali Korkmaz, Ziraat Fakültesi akademisyenleri ile mezun aileleri tanıklık etti.

Tüm mezunlarımıza başarılar dileriz.