AZAMİ EĞİTİM ÖĞRETİM SÜRESİNİ (7 YIL) GEÇTİĞİ İÇİN İLİŞİĞİ KESİLME AŞAMASINDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Yazar: Ziraat Fakültesi | Tarih: 29 Ağustos 2023

Azami öğretim süresini (7 yıl) 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sonunda doldurarak Fakültemizden ilişik kesme aşamasında olan öğrencilerimiz Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 8 nci ve 2547 sayılı Yükseköğrenim Kanunun 44 ncü maddeleri gereği başarısız olduğu veya hiç almadığı derslerden 2 kere ek sınav hakkına sahiptir.

Ek sınavlardan yararlanmak isteyen öğrenciler 06 Eylül 2023 tarihine kadar başvurularını Bölüm Sekreterliklerine yapabilir.

Ek sınav tarihleri 11 – 22 Eylül 2023 tarihleri arasında yüz yüze yapılacak olup, sınav programı ayrıca Fakültemizin web sayfasından ilan edilecektir.