ZİRAAT FAKÜLTESİNDE KARİYER VE STAJ ETKİNLİĞİ

Yazar: Ziraat Fakültesi | Tarih: 27 Nisan 2022

Ülkemizin önde gelen tohum firmalarından olan MAY Tohum İnsan Kaynakları Müdürü Sebla Gül ve İnsan Kaynakları Uzmanı Mustafa Akbenli 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesinde genç yeteneklerle buluştu. MAY Tohum’un potansiyel ziraat mühendisleri için kurguladığı AkadeMAY, MAYStaj ve İşTe Yetenek programlarını gençlere aktardılar. Geleceğin ziraat mühendislerine bu projeler ile sundukları tecrübe kazanma, yatkınlıklarını keşfetme, iş yaşamına hazırlanma, burs ve istihdam fırsatlarını aktardılar. Burada en önemli amaçlarının, ziraat fakültesi öğrencilerini sektör temsilcileri ile bir araya getirmek olduğunu ifade eden Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muharrem ÖZCAN, May Tohum yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.