ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ MEZUN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Yazar: Ziraat Fakültesi | Tarih: 13 Mayıs 2022

Fakültemiz Zootekni bölümünde 11.05.2022 Çarşamba günü saat 10:00'da online katılımlı Zootekni bölümü Kariyer Günleri, Mezun-Öğrenci buluşması sohbet programı düzenlenmiştir. Sohbet programının konuğu Zootekni bölümü 1998 yılı mezunlarından BEYPİLİÇ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zir. Müh. Zooteknist İsmail ERTONGA olmuştur. Sohbete Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif ÇAM, bölüm akademik personeli ve Zootekni bölümü 4. sınıf öğrencileri sınıf ortamında katılmıştır. Ziraat Mühendisi ismail ERTONGA, başarı hikayesine giden yolu, mesleki hayattaki tecrübe ve deneyimlerini anlatmış, son sınıf öğrencilerine mesleki tavsiyelerde bulunmuştur. Sohbet akademik personel ve öğrencilerden gelen soru ve katkılarla başarıyla tamamlanmıştır.