Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

  • omu.edu.tr
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

+90 362 312 1919 - 1124

ziraat@omu.edu.tr

  • FAKÜLTE HAKKINDA
    • Genel Bilgi
    • Misyon - Vizyon
    • Stratejik Plan
    • Organizasyon Şeması
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • İdari Personel
    • Mevzuat
    • İş Takvimi
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Kalite Yönetimi
    • Faaliyet Raporu
    • Rehber
  • Akademik
    • Akademik Birimler
    • Akademik Personel
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Akademik Takvim
    • Açık Erişim Ders Notları
    • Program Bilgi Paketi
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Öğrenci Değişim Programı
    • Lisans Ders Müfredatları
    • Sınav Programı
    • Staj İşlemleri
    • Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi
    • Ders Programı
  • ARAŞTIRMA
    • Bilimsel Yayınlar
    • Projeler
    • Dergi
    • OMÜ Teknopark
    • Tezler
    • Laboratuvarlar
    • AR-GE Koordinatörlüğü
  • KALİTE
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Eğitim öğretim Performans Değerlendirme (EOPD)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Paydaş Katkı Matrisi
    • Dış Paydaş Kurulu
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri
  • TARIM VAKTİ PROGRAMI
    • 1. PROGRAM (Tavuk Eti ve Yumurtası Hakkında Bilinmeyen Gerçekler)
    • 2. PROGRAM (Tarımsal Sulama Sistemleri ve Yönetimi)
    • 3. PROGRAM (Günümüzde Ata Tohumu ve Hibrit Tohumun Önemi)
    • 4. PROGRAM (Arı Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?)
    • 5. PROGRAM (Su Tasarrufu Nasıl Olmalıdır?)
    • 6. PROGRAM (Meraların Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler)
    • 7. PROGRAM (Mantarların İnsan Beslenmesindeki Önemi)
    • 8. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Tahıl Üretimi)
    • 9. PROGRAM (Hayvan Beslemenin İlkeleri Nelerdir?)
    • 10. PROGRAM (Tarımsal İlaçlama Nasıl Olmalıdır?)
    • 11. PROGRAM (Tarımda Traktör ve Tarım İş Makinalarının Kullanımı)
    • 12. PROGRAM (Süs Bitkilerinin Toplum Yaşamında Yeri ve Önemi)
    • 13. PROGRAM (Türkiye Ekonomisinde Tarımın Yeri ve Önemi)
    • 14. PROGRAM (Samsun'da Yürütülen Tarım Projeleri)
    • 15. PROGRAM (Ülkemizde Manda Yetiştiriciliği)
    • 16. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çeltik Yetiştiriciliğinin Durumu)
    • 17. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çilek Yetiştiriciliğinin Durumu)
    • 18. PROGRAM (Salep)
    • 19. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Koyun Yetiştirciliğinin Durumu)
    • 20. PROGRAM (Kestane Yetiştiriciliği)
    • 21. PROGRAM (Tarım Sigortaları)
    • 22. PROGRAM (Maviyemiş Yetiştiriciliği ve Püf Noktaları)
    • 23. PROGRAM (Balık Çeşitliği ve İstilacı Balıklar)
    • 24. PROGRAM (Yemler ve Yem Kalitesi)
    • 25. PROGRAM (Fındıkta Zarara Neden Olan Böcekler)
    • 26. PROGRAM (Virüslerden Nasıl Korunabiliriz?)
    • 27. PROGRAM (Arı Ürünleri ve Arıcılık)
    • 28. PROGRAM (Fındık Nasıl Yetiştirilir?)
    • 29. PROGRAM (Fide Sektörünün mevcut durumu)
    • 30. PROGRAM (Tarımda Üretim Yönetimi)
    • 31. PROGRAM (Aşılı Fide Kullanımı)
    • 32. PROGRAM (Tarımsal Üretimde Bakterilerin Önemi)
    • 33. PROGRAM (Kahverengi Kokarca Böceği)
    • 34. PROGRAM (Ülkemizde Bağcılığın Önemi ve Gelişimi)

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

  • Duyuru ve haberler

Yazar: Ziraat Fakültesi | Tarih: 20 Eylül 2022

2022-2023 ÇİFT ANADAL BASVURU DEĞ. SONUÇ TABLOSU.xlsx

2022-2023 YANDALBASVURU DEĞ. SONUÇ TABLOSU.xlsx


Son Haberler

Türk Eğitim Vakfı Üniversite Eğitim Bursu Duyurusu
25 Eylül 2025

Fakültemiz Öğretim Üyeleri Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde
24 Eylül 2025

Öğretim Üyemizin Erasmus+ Programı 2025 Mesleki Eğitim Alanında İşbirliği Ortaklığı
24 Eylül 2025

Etkinlikler

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • OMÜ Kariyer Merkezi Müdürlüğü

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Ziraat Fakültesi
55200 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919 - 1124

ziraat@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • Mezun Bilgi Sistemi
  • Mezunlar Koordinatörlüğü
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav | 1191