Ara …
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Ziraat Fakültesi
omu.edu.tr
Anasayfa
Bize Ulaşın
EN
عربي
+90 362 312 1919 - 1124
ziraat@omu.edu.tr
Toggle navigation
FAKÜLTEMİZ
Hakkımızda
Misyon - Vizyon
Yönetim
Kurullar
Kalite Yönetimi
Komisyon ve Koordinatörlükler
İdari Personel
Kamu Hizmet Standartları
Organizasyon Şeması
Mevzuat
İş Takvimi
Stratejik Plan
Faaliyet Raporu
Rehber
Akademik
Akademik Birimler
Akademik Personel
ÖĞRENCİ
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Açık Erişim Ders Notları
Program Bilgi Paketi
Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
Öğrenci Kalite Komisyonu
Kariyer Merkezi
Mezunlar Koordinatörlüğü
Öğrenci Değişim Programı
Lisans Ders Müfredatları
Akademik Takvim
Sınav Programı
Staj İşlemleri
Ders Programı
ARAŞTIRMA
Bilimsel Yayınlar
Projeler
Dergi
OMÜ Teknopark
Tezler
Laboratuvarlar
AR-GE Koordinatörlüğü
KALİTE
Kalite Koordinatörlüğü
Eğitim öğretim Performans Değerlendirme (EOPD)
Dijital Arşiv
Öğrenci Kalite Komisyonu
Birim Kalite Komisyonu
Toplumsal Katkı
Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
Birim Faaliyetleri
Tarım Vakti Programı
TARIM VAKTİ PROGRAMI
1. PROGRAM (Tavuk Eti ve Yumurtası Hakkında Bilinmeyen Gerçekler)
2. PROGRAM (Tarımsal Sulama Sistemleri ve Yönetimi)
3. PROGRAM (Günümüzde Ata Tohumu ve Hibrit Tohumun Önemi)
4. PROGRAM (Arı Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?)
5. PROGRAM (Su Tasarrufu Nasıl Olmalıdır?)
6. PROGRAM (Meraların Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler)
7. PROGRAM (Mantarların İnsan Beslenmesindeki Önemi)
8. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Tahıl Üretimi)
9. PROGRAM (Hayvan Beslemenin İlkeleri Nelerdir?)
10. PROGRAM (Tarımsal İlaçlama Nasıl Olmalıdır?)
11. PROGRAM (Tarımda Traktör ve Tarım İş Makinalarının Kullanımı)
12. PROGRAM (Süs Bitkilerinin Toplum Yaşamında Yeri ve Önemi)
13. PROGRAM (Türkiye Ekonomisinde Tarımın Yeri ve Önemi)
14. PROGRAM (Samsun'da Yürütülen Tarım Projeleri)
15. PROGRAM (Ülkemizde Manda Yetiştiriciliği)
16. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çeltik Yetiştiriciliğinin Durumu)
17. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çilek Yetiştiriciliğinin Durumu)
18. PROGRAM (Salep)
19. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Koyun Yetiştirciliğinin Durumu)
20. PROGRAM (Kestane Yetiştiriciliği)
21. PROGRAM (Tarım Sigortaları)
22. PROGRAM (Maviyemiş Yetiştiriciliği ve Püf Noktaları)
23. PROGRAM (Balık Çeşitliği ve İstilacı Balıklar)
24. PROGRAM (Yemler ve Yem Kalitesi)
25. PROGRAM (Fındıkta Zarara Neden Olan Böcekler)
26. PROGRAM (Virüslerden Nasıl Korunabiliriz?)
27. PROGRAM (Arı Ürünleri ve Arıcılık)
28. PROGRAM (Fındık Nasıl Yetiştirilir?)
29. PROGRAM (Fide Sektörünün mevcut durumu)
30. PROGRAM (Tarımda Üretim Yönetimi)
31. PROGRAM (Aşılı Fide Kullanımı)
32. PROGRAM (Tarımsal Üretimde Bakterilerin Önemi)
33. PROGRAM (Kahverengi Kokarca Böceği)
34. PROGRAM (Ülkemizde Bağcılığın Önemi ve Gelişimi)
DERGİ
BAŞARILARIMIZ
Komisyon ve Koordinatörlükler
Fakültemi̇z
Komisyon ve Koordinatörlükler
Fakültemiz Komisyonlar Listesi