Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

  • omu.edu.tr
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

+90 362 312 1919 - 1124

ziraat@omu.edu.tr

  • FAKÜLTEMİZ
    • Hakkımızda
    • Misyon - Vizyon
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Kalite Yönetimi
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • İdari Personel
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Organizasyon Şeması
    • Mevzuat
    • İş Takvimi
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporu
    • Rehber
  • Akademik
    • Akademik Birimler
    • Akademik Personel
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Açık Erişim Ders Notları
    • Program Bilgi Paketi
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Öğrenci Değişim Programı
    • Lisans Ders Müfredatları
    • Akademik Takvim
    • Sınav Programı
    • Staj İşlemleri
    • Ders Programı
    • Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi
  • ARAŞTIRMA
    • Bilimsel Yayınlar
    • Projeler
    • Dergi
    • OMÜ Teknopark
    • Tezler
    • Laboratuvarlar
    • AR-GE Koordinatörlüğü
  • KALİTE
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Eğitim öğretim Performans Değerlendirme (EOPD)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Paydaş Katkı Matrisi
    • Dış Paydaş Kurulu
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri
  • TARIM VAKTİ PROGRAMI
    • 1. PROGRAM (Tavuk Eti ve Yumurtası Hakkında Bilinmeyen Gerçekler)
    • 2. PROGRAM (Tarımsal Sulama Sistemleri ve Yönetimi)
    • 3. PROGRAM (Günümüzde Ata Tohumu ve Hibrit Tohumun Önemi)
    • 4. PROGRAM (Arı Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?)
    • 5. PROGRAM (Su Tasarrufu Nasıl Olmalıdır?)
    • 6. PROGRAM (Meraların Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler)
    • 7. PROGRAM (Mantarların İnsan Beslenmesindeki Önemi)
    • 8. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Tahıl Üretimi)
    • 9. PROGRAM (Hayvan Beslemenin İlkeleri Nelerdir?)
    • 10. PROGRAM (Tarımsal İlaçlama Nasıl Olmalıdır?)
    • 11. PROGRAM (Tarımda Traktör ve Tarım İş Makinalarının Kullanımı)
    • 12. PROGRAM (Süs Bitkilerinin Toplum Yaşamında Yeri ve Önemi)
    • 13. PROGRAM (Türkiye Ekonomisinde Tarımın Yeri ve Önemi)
    • 14. PROGRAM (Samsun'da Yürütülen Tarım Projeleri)
    • 15. PROGRAM (Ülkemizde Manda Yetiştiriciliği)
    • 16. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çeltik Yetiştiriciliğinin Durumu)
    • 17. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çilek Yetiştiriciliğinin Durumu)
    • 18. PROGRAM (Salep)
    • 19. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Koyun Yetiştirciliğinin Durumu)
    • 20. PROGRAM (Kestane Yetiştiriciliği)
    • 21. PROGRAM (Tarım Sigortaları)
    • 22. PROGRAM (Maviyemiş Yetiştiriciliği ve Püf Noktaları)
    • 23. PROGRAM (Balık Çeşitliği ve İstilacı Balıklar)
    • 24. PROGRAM (Yemler ve Yem Kalitesi)
    • 25. PROGRAM (Fındıkta Zarara Neden Olan Böcekler)
    • 26. PROGRAM (Virüslerden Nasıl Korunabiliriz?)
    • 27. PROGRAM (Arı Ürünleri ve Arıcılık)
    • 28. PROGRAM (Fındık Nasıl Yetiştirilir?)
    • 29. PROGRAM (Fide Sektörünün mevcut durumu)
    • 30. PROGRAM (Tarımda Üretim Yönetimi)
    • 31. PROGRAM (Aşılı Fide Kullanımı)
    • 32. PROGRAM (Tarımsal Üretimde Bakterilerin Önemi)
    • 33. PROGRAM (Kahverengi Kokarca Böceği)
    • 34. PROGRAM (Ülkemizde Bağcılığın Önemi ve Gelişimi)
  • DERGİ

TESYEV BURS DUYURUSU HK.

  • Duyuru ve haberler

Yazar: Ziraat Fakültesi | Tarih: 1 Eylül 2021

2021-2022 TESYEV BURS DUYURUSU.pdf

TESYEV BAŞVURU FORMU.pdf

TESYEV TAAHÜTNAME.pdf


Son Haberler

ZOOTEKNİ ÖĞRENCİ-MEZUN BULUŞMASI
6 Mayıs 2025

OMÜ Mezun Kart
4 Mayıs 2025

2024 - 2025 BAHAR YARI YILI MAZERET SINAVI
24 Nisan 2025

Etkinlikler

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • OMÜ Kariyer Merkezi Müdürlüğü

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Ziraat Fakültesi
55200 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919 - 1124

ziraat@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • Mezun Bilgi Sistemi
  • Mezunlar Koordinatörlüğü
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav | 285