Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

  • omu.edu.tr
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

+90 362 312 1919 - 1124

ziraat@omu.edu.tr

  • FAKÜLTEMİZ
    • Hakkımızda
    • Misyon - Vizyon
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Kalite Yönetimi
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • İdari Personel
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Organizasyon Şeması
    • Mevzuat
    • İş Takvimi
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporu
    • Rehber
  • Akademik
    • Akademik Birimler
    • Akademik Personel
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Açık Erişim Ders Notları
    • Program Bilgi Paketi
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBS)
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Öğrenci Değişim Programı
    • Lisans Ders Müfredatları
    • Akademik Takvim
    • Sınav Programı
    • Staj İşlemleri
    • Ders Programı
    • Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi
  • ARAŞTIRMA
    • Bilimsel Yayınlar
    • Projeler
    • Dergi
    • OMÜ Teknopark
    • Tezler
    • Laboratuvarlar
    • AR-GE Koordinatörlüğü
  • KALİTE
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Eğitim öğretim Performans Değerlendirme (EOPD)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Paydaş Katkı Matrisi
    • Dış Paydaş Kurulu
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri
  • TARIM VAKTİ PROGRAMI
    • 1. PROGRAM (Tavuk Eti ve Yumurtası Hakkında Bilinmeyen Gerçekler)
    • 2. PROGRAM (Tarımsal Sulama Sistemleri ve Yönetimi)
    • 3. PROGRAM (Günümüzde Ata Tohumu ve Hibrit Tohumun Önemi)
    • 4. PROGRAM (Arı Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?)
    • 5. PROGRAM (Su Tasarrufu Nasıl Olmalıdır?)
    • 6. PROGRAM (Meraların Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler)
    • 7. PROGRAM (Mantarların İnsan Beslenmesindeki Önemi)
    • 8. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Tahıl Üretimi)
    • 9. PROGRAM (Hayvan Beslemenin İlkeleri Nelerdir?)
    • 10. PROGRAM (Tarımsal İlaçlama Nasıl Olmalıdır?)
    • 11. PROGRAM (Tarımda Traktör ve Tarım İş Makinalarının Kullanımı)
    • 12. PROGRAM (Süs Bitkilerinin Toplum Yaşamında Yeri ve Önemi)
    • 13. PROGRAM (Türkiye Ekonomisinde Tarımın Yeri ve Önemi)
    • 14. PROGRAM (Samsun'da Yürütülen Tarım Projeleri)
    • 15. PROGRAM (Ülkemizde Manda Yetiştiriciliği)
    • 16. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çeltik Yetiştiriciliğinin Durumu)
    • 17. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Çilek Yetiştiriciliğinin Durumu)
    • 18. PROGRAM (Salep)
    • 19. PROGRAM (Dünyada ve Ülkemizde Koyun Yetiştirciliğinin Durumu)
    • 20. PROGRAM (Kestane Yetiştiriciliği)
    • 21. PROGRAM (Tarım Sigortaları)
    • 22. PROGRAM (Maviyemiş Yetiştiriciliği ve Püf Noktaları)
    • 23. PROGRAM (Balık Çeşitliği ve İstilacı Balıklar)
    • 24. PROGRAM (Yemler ve Yem Kalitesi)
    • 25. PROGRAM (Fındıkta Zarara Neden Olan Böcekler)
    • 26. PROGRAM (Virüslerden Nasıl Korunabiliriz?)
    • 27. PROGRAM (Arı Ürünleri ve Arıcılık)
    • 28. PROGRAM (Fındık Nasıl Yetiştirilir?)
    • 29. PROGRAM (Fide Sektörünün mevcut durumu)
    • 30. PROGRAM (Tarımda Üretim Yönetimi)
    • 31. PROGRAM (Aşılı Fide Kullanımı)
    • 32. PROGRAM (Tarımsal Üretimde Bakterilerin Önemi)
    • 33. PROGRAM (Kahverengi Kokarca Böceği)
    • 34. PROGRAM (Ülkemizde Bağcılığın Önemi ve Gelişimi)
  • DERGİ

Dr. Öğretim Üyeliğine İlk Defa Başvuran Adaylar ve Süre Uzatımı İçin Bilimsel Dosya Ön Değerlendirme Komisyonu

  • Fakültemi̇z
  • Komisyon ve koordinatörlükler

FAKÜLTEMİZ

  • Hakkımızda
  • Misyon - Vizyon
  • Yönetim
  • Kurullar
  • Kalite Yönetimi
  • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • AR-GE Proje Değerlendirme Komisyonu Listesi
    • Bilim ve Yayın Kurulu
    • Birim Akreditasyon Komisyonu
    • Birim Endeks Komisyonu
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Burs ve Kısmi Zamanlı Öğrenci Seçim Komisyonu
    • Eğitim Öğretim Komisyonu
    • Eğitim-Öğretim Performansını Ölçme Değerlendirme ve Geliştirme Komisyonu Üyeleri
    • Dr. Öğretim Üyeliğine İlk Defa Başvuran Adaylar ve Süre Uzatımı İçin Bilimsel Dosya Ön Değerlendirme Komisyonu
    • Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonu
    • Yayın Alt Komisyonu
  • İdari Personel
  • Kamu Hizmet Standartları
  • Organizasyon Şeması
  • Mevzuat
  • İş Takvimi
  • Stratejik Plan
  • Faaliyet Raporu
  • Rehber

DR.ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE İLK DEFA BAŞVURAN ADAYLAR VE SÜRE UZATIMI İÇİN BİLİMSEL DOSYA ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYONU

Görevi Komisyon Üyeleri
Dekan Yrd. (Başkan) Prof. Dr. Umut Sami YAMAK
Üye Prof. Dr. Deniz EKİNCİ
Üye Prof. Dr. Mehmet Ali ŞEVİK

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • OMÜ Kariyer Merkezi Müdürlüğü

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Ziraat Fakültesi
55200 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919 - 1124

ziraat@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • Mezun Bilgi Sistemi
  • Mezunlar Koordinatörlüğü
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav | 289